Smart og trendy balance træning med et segboard

18 juli 2017
Astrid Pedersen
Smart og trendy balance træning med et segboard

Er du også træt af, at din ellers sunde og raske teenager hænger på sit værelse dagen lang og leger med sin iPad, iPhone eller Playstation? Ville du også ønske, at dit store barn ville rejse sig fra sengen og komme ud og spille noget fodbold, sjippe, hinke eller bare lave noget fysisk aktivt? Så bør du nok komme lidt up to date med, hvordan det er at være teenager i 2017!

 

Faktisk er der flere forklaringer på, hvorfor drenge og piger i teenager alderen ikke ønsker at bevæge sig så meget. Kroppen er i voldsom forandring, og den kan vokse flere centimeter i løbet af meget kort tid. Dette medfører såvel smerter i forbindelse med vokseværk, men også vanskeligheder med motorik og koordination – hjernen kan simpelt hen ikke følge med kroppen, og har i øvrigt sit at se til med sin egen udvikling fra barn til voksen. Derfor kan det være svært at tage sig sammen til at komme ud og røre sig, og da passivitet yderligere forværrer tilstanden, kan der hurtigt opstå en ond cirkel. Det er nødvendigt for kroppen at få motion for at kunne udvikle den motorik og koordination, der skal til.

 

En oplagt mulighed for at få overtalt den unge til at træne såvel krop som hjerne og psyke, er det nye, populære segboard. Et segboard er en slags moderne balance bræt med hjul og en avanceret teknologi, som gør, at det følsomme segboard reagerer på kroppens mindste bevægelser. At lære at manøvrere et segboard er, med andre ord, avanceret træning af balance, koordination og motorik – og da segboardet samtidig er en af de helt store trends blandt de kendte, burde det være en smal sag at overtale knægten eller lillepigen til at komme ud af fjerene og nede i skater parken, hvor der både er frisk luft og mulighed for at socialisere.

 

Køb dit segboard hos segboard.nu og få, foruden nogle af markedets laveste priser på alle segboard modeller, tryghed for, at dit nye segboard er sikkerhed godkendt og som minimum CE certificeret. Dette betyder, at segboardet ikke spontant bryder i brand, som det desværre har været tilfældet med mange, ikke godkendte, kopi produkter. Segboardet vejer under 10 kg og er derfor let at transportere, enten under armen, på cyklens bagage bærer, eller i bilens bagae rum.

 

Segboard.nu giver fri fragt på alle segboards i butikken, og vi garanterer dag-til-dag levering på alle hverdage.

Flere Nyheder