Segboard – et cool og miljørigtigt transportmiddel til en god pris

27 august 2017
admin
Segboard – et cool og miljørigtigt transportmiddel til en god pris

Hos Segboard.nu finder du mange gode tilbud på Segboards 1.0, 2.0 og 3.0 i rigtig god kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Hvis du er nybegynder, kan du eksempelvis vælge den mindste model 1.0, som er lettest at styre og egner sig til at køre på jævnt underlag. Er du mere erfaren kan du med fordel vælge en 2.0 model, som også kører på ujævnt terræn som græs, sten og grus. Vil du gerne have den nyeste version 3.0, så får du bl.a. lækkert design og musik til din kørsel. Segboard.nu er Danmarks førende forhandler af kvalitetsgodkendte Segboards, hvilket betyder, at de er meget sikre at køre på. Segboards er desuden meget miljøvenlige og forurener ikke som andre transportmidler, og så er et Segboard nemt at have med i f.eks. tasken, når du på arbejde. I sortimentet finder du bl.a. den frække 2.0 model Flammen i rødt og sort design, som er meget populær. Er du nybegynder, kan du f.eks. vælge en guld- eller pinkfarvet 1.0 model, som er nem at køre på, og er du erfaren bruger, kan du f.eks. vælge Next Segboard Generation, som er den nyeste version med indbyggede højtalere.

Få det maksimale ud af dit Segboard

På hjemmesiden Segboard.nu finder du manualer og en guide til, hvordan du får det maksimale ud af dit Segboard. Hvis du er nybegynder, kan du f.eks. læse om, hvordan du ”stiger ombord” på dit Segboard, hvordan du skal køre og styre Segboardet, og du kan lære noget om avanceret swing-teknik. Du finder også informationer om, hvordan du vedligeholder Segboardet og dermed forlænger det levetid.  

Rådgivning og kundeservice i top og hurtig levering

Hos https://www.segboard.nu/ er kundeservicen i top, og du kan altid få professionel rådgivning vedrørende Segboards og tilbehør af det erfarne personale. Dermed kan du være sikker på at finde netop den model, som passer bedst til dig. Leveringen foregår hurtigt fra dag til dag, og hvis du bestiller for mere end 300 kr. i webshoppen, er fragten gratis.

Flere Nyheder