Sådan kan du tage et lån, selvom du er havnet i RKI

06 juli 2017
Emilie Jacobsen
Sådan kan du tage et lån, selvom du er havnet i RKI

RKI er registeret for dårlige betalere, og det vil have store konsekvenser, hvis du havner der. Det betyder blandt andet, at du ikke har mulighed for at tage lån, så længe du er registreret der. Det vil være rigtig irriterende og meget begrænsende for dig. Hvis du har brug for et lån, selvom du er registreret i RKI, findes der stadig nogle muligheder for, at du kan tage det. Hvis din bil går i stykker, er du jo nødt til at kunne låne pengene til at kunne tage lånet. Der findes heldigvis nogle låneudbydere, der gerne vil hjælpe dig med det. 

Et godt sted for dig at finde et lån, som du kan tage, selvom du er registreret i RKI, er på hjemmesiden 117banker.com. Det er en stor hjemmeside, der udelukkende handler om at låne penge. De vil gerne gøre det så nemt som muligt for dig at låne. Derfor har de dels lavet en række guider, så du kan blive klogere på en lang række forskellige aspekter i forbindelse med lån. Det er for eksempel, hvis du gerne vil låne penge til en ny bil eller til et sommerhus. De har også lavet en database over de forskellige forbrugslån. I databasen kan du nemt finde frem til de forskellige lån, som du har mulighed for at tage, når du er registreret i RKI. 

Du skal være forberedt på, at det nok vil blive dyrere for dig at tage et lån, hvis du er i RKI, frem for hvis du er et helt almindeligt menneske. Det er derfor en god ide, at du overvejer det nøje, når du skal tage et lån. Derudover skal du som regel også stille sikkerhed for lånet. Det kan være dit hus eller dit sommerhus, som du stiller som sikkerhed. Hvis du ikke ejer dit hus, kan det blive svært for dig at låne pengene. 

Flere Nyheder