Postnord indlevering i lokal pakkeshop

08 september 2021
Astrid Pedersen

Skal du sende en pakke internt i Danmark, til en modtager i et andet europæisk land eller måske endda på tværs af kontinenter? Så kan du med fordel benytte dig af en pakkeshop i forbindelse med forsendelse.

Hvad er en pakkeshop?

En pakkeshop er et sted hvor du kan indlevere pakker til forsendelse med en af de større fragt og distributions operatører i Danmark. Det kan for eksempel være PostNord, GLS, DHL, DAO, Bring, TNT eller UPS.

Der er langt flere pakkeshops i Danmark end der er posthuse. Dette gør det langt nemmere at sende en pakke end det nogen sinde har været. Der ud over er indleveringssteder til forsendelse som regel placeret i supermarkeder, kiosker eller indkøbscentre – visse endda på døgnåbne tankstationer.

Du får dermed et vindue for forsendelse som er åbent i længere tid end hvis du benyttede et tradtionelt posthus i forbindelse med forsendelse af pakker. Og så slipper du for at stå i alenlange køer på dit lokale posthus.

Hvordan sender jeg pakker via en pakkeshop?

Hvis du synes at ideen om at sende pakker med hjælp fra en pakkeshop lyder besnærende skal du først og fremmest bestille og betale for din forsendelse online. Dette håndteres nemlig ikke i en pakkeshop. Du kan bestille din forsendelse på den pågældende udbyders hjemmeside.

Når du har betalt får du et pakkelabel som dokumenterer at forsendelsen er betalt og som desuden indeholder alle oplysninger om din forsendelse. Og så er det bare at indlevere pakken i den nærmeste pakkeshop.

Find den rette pakkeshop til PostNord indlevering

Hvis din pakke skal sendes med PostNord skal du sikre dig at det indleveringssted du vælger kan håndtere PostNord pakker. Hvis du ikke ønsker at gå forgæves kan du på Indleveringssted.dk finde PostNord pakkeshops i nærheden af dig.

Læs mere på Indleveringssted.dk

Flere Nyheder