Med e-bøger kan du have hundredevis af bøger med dig overalt

Hvis du skal på ferie eller bare på en lang tur i tog eller bus, er det virkelig rart for dig, at du kan have en god bog med på vejen. Det er med til at gøre, at du ikke kommer til at kede dig. Men hvilken skal du tage med? Og hvad hvis du får læst den første færdig?

For at være sikker på, at du har nok bøger med til hele turen, er det en god ide, at du læser e-bøger i stedet for almindelige bøger. Med e-bøger er det nemlig muligt for dig at have langt flere bøger med. Dermed behøver du ikke at bekymre dig om, om du kommer til at mangle bøger undervejs. 

Når du læser e-bøger, kan du vælge mellem, om du vil købe hver enkelt bog, som du gerne vil læse, eller om du vil streame dem. Ja, det er faktisk blevet muligt for dig at streame bøger – præcis som det er med alt muligt andet. Det vil være en oplagt mulighed for dig, hvis du læser meget, og du derfor gerne hele tiden vil have adgang til de nyeste bøger på markedet. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at streame bøger, er via Politiken. Der har du et månedligt abonnement, som du nemt kan afmelde, hvis du ikke har lyst til at bruge det længere. Med abonnementet får du adgang til tusindvis af e-bøger. Det er med til at gøre, at du hurtigt kan finde frem til nogle, som du godt kan lide. Ja, det kan blive helt svært for dig at vælge, hvilke du skal læse først. 

Udover e-bøger får du også adgang til lydbøger på siden. Hvis du skal have noget fra hånden, eller hvis du for eksempel bliver køresyg af at læse, er det rart for dig, at du har en lydbog i ørene imens.