Giv dine arvestykker nyt liv med en sprøjtemaling

03 september 2021
Emilie Jacobsen

Mange af os arver gennem livet et eller flere møbler. Det er smukke møbler med en lang historie og masser af affektionsværdi, men de passer måske ikke nødvendigvis ind i vores indretning. For at give dem det helt rigtige udseende til at kunne passe til dine øvrige møbler kan du give møblet en gang sprøjtemaling. Der kan det få en helt ny farve, der gør, at det vil passe langt bedre ind i dit hjem. Måske er det noget så simpelt som at få det malet hvidt frem for at have det stående i en mørk bejdset udgave. 

Et firma, der kan hjælpe dig med sprøjtemaling af både arvestykker og nye møbler, er Dibbern Design. De har stor erfaring med at lakere en lang række forskellige former for genstande. Det er både reoler, borde, stole, lamper og meget andet. Du er derfor altid velkommen til at kontakte dem og få et tilbud på opgaven. 

Lakering af designermøbler 

Måske er du bange for, at dine designermøbler kommer til at miste noget af deres autenticitet, hvis de bliver lakerede. Hos Dibbern Design er de dog vant til at håndtere en række forskellige former for designermøbler. Det kan både være Arne Jacobsen stole og PH-lamper. I begge tilfælde kan de lakere dem, så det ikke er muligt, at der er blevet gjort noget ved dem. 

Du er selvfølgelig også velkommen til at henvende dig til Dibbern Design, hvis det ikke er et designermøbel, du skal have lakeret. Det kan være, at du gerne vil have lakeret et møbel, du har fundet til storskrald, eller du vil have lakeret et møbel, du netop har købt i en butik, men hvor det bare ikke lige havde den rigtige farve. Der er altså mange muligheder i forhold til, at du kan få hjælp til at lakere forskellige former for møbler. 

Flere Nyheder