Dygtig og erfaren bogholder i Roskilde

27 juli 2017
Astrid Pedersen
Dygtig og erfaren bogholder i Roskilde

Hvis du også går og ærgrer dig over dine årlige udgifter til en dyr revisor, kan det godt betale sig at overveje, om din virksomhed overhovedet har brug for en revisor. Mange små virksomheder – enkeltmands firmaer, selvstændige konsulenter osv. – betaler alt for meget for revision og bogføring i forhold til hvad deres behov reelt er. En revisor adskiller sig først og fremmest fra en dygtig bogholder ved det, at han kan validere det regnskab, bogholderen har udarbejdet, og give det en såkaldt revisions påtegning. Denne påtegning er påkrævet ifølge dansk lov, hvis man har en større virksomhed med en omsætning på over et vist beløb, og et vist antal ansatte. De konkrete tal varierer, og det kan anbefales at sætte sig ind i, om eens virksomhed lever op til de krav, der stilles, førend man kan slippe af sted med at anvende en bogholder i stedet for en revisor, og dermed spare tusindvis af kroner hvert eneste år. 

En revisor vil samtidig kunne rådgive om skatte forhold, diverse udlignings ordninger, investeringer og virksomheds ordninger. Men for en lille virksomhed, for eksempel en selvstændig web designer, som bare sælger en ydelse og måske køber noget elektronik udstyr i ny og næ, vil den slags sjældent blive aktuelt. Og en professionel bogholder vil til enhver tid henvise til en revisor for rådgivning i den type sager, skulle det vise sig nødvendigt for klientens virksomhed – eller skulle klientens virksomhed være vokset til en størrelse, hvor en revisions påtegning går hen og bliver til et lovkrav. 

Hos Bogholder Kompagniet – erfaren og kompetent bogholder Roskilde – sætter vi en ære i at levere den bedst mulige service til vore klienter og sikre, at samtlige klienters økonomi er i trygge hænder. Derfor vil vi bruge tid på at lære din virksomhed at kende, og på baggrund af din virksomheds økonomiske historik yde vejledning til fremtidig praksis.

Flere Nyheder