Det er lidt speget med tøj på en webshop

25 maj 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Rigtig, rigtig mange af os har købt tøj på nettet, om det har været feminine og smukke tætsiddende kjoler, eller man gerne ville have en robust og maskulin hat.

Det er jo bare nemmere, når man kan handle hjemmefra og få tingene leveret til døren, end at man skal forlade sit hjem og bruge tid og penge på at finde det, man leder efter – og man går forgæves, fordi der er udsolgt.

Men der er dog en fordel, som det er noget nær at få ud fra en webshop: Passer tøjet?

Det er jo ikke et prøverum på nettet, og de forskellige størrelser, som der bliver anført på tøjet, kan nogle gange variere sig fra tøjdel til tøjdel alt efter firma, så det ikke er helt til at stole på.

Det er jo noget nemmere, når man endelig står med tøjdelen, så man kan se, om man skal en størrelse op eller ned; men så går der jo tid med at skulle sende tøjet retur og have noget nyt, og så ender det jo med at tage lige så lang tid, som hvis det skulle gøres i det virkelige liv.

Tøj / Mode / Sko / webshop

Find den rette størrelse på tøjet i en webshop

Heldigvis er der nogle webshops, som der går langt for, at man kan gøre sit for at tjekke, om tøjet passer, da der er lange beskrivelser af, hvad man skal undersøge først og måle efter.

Dog er det jo som regel først, når man står med tøjet på, at man kan se, om det reelt set passer, for der er bare forskel på teori og praksis.

Derfor skal man gøre op med sig selv, om man vil købe det helt rette tøj på nettet og så håbe, det passer, og eventuelt acceptere, at der kan gå tid med at skulle sende det ind for at blive byttet.

Flere Nyheder